- muligheter i trygge rammer

Illustrasjonsfoto

Vi tar pallplass i 2020

Kort tid etter oppstart av Eterni, satt vi oss mål om å bli blant de 5 største bemanningsselskapene i Norge, og visualisert denne reisen med å nå toppen av Makalu, verdens 5 høyeste fjell med sine 8462 m.o.h. Nå har vi nådd «the golden moment» hvor vi er så nær toppen at det er riktig å sette seg nye mål.

Denne gangen skal vi nå pallplass! Vi skal sammen med de nye idrettene i OL i Tokyo 2020 arbeide målrettet for å pallplass i 2020. Eterni har valgt å sponse de nye OL-idrettene fordi Eterni identifiserer seg med nykommere og prestasjonskulturer. – Vi er et relativt nytt og voksende bemanningsbyrå som har ambisjon om å bli blant de tre største i vår bransje. Selskapet ønsker med andre ord å ta pallplass.

Eterni skal ha mange bedriftsaktiviteter som knytter selskapet mot idrettssatsingen. Vi skal blant annet ha interne konkurranser og dele ut billetter til Tokyo-OL. Vi har tro på at høye målsetninger vil være positivt for våre internt ansatte. Det å være med på å skape et fotavtrykk i bemanningsbransjen håper vi vil være motiverende. Men det viktigste vi ønsker å oppnå med målsettingen, er å skape flere muligheter i trygge rammer for våre medarbeidere og kunder.

KONTAKT OSS

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

TLF: 08462