0 av 0 Resultater vises
0 av 0 Resultater vises

Våre fagområder

Vår viktigste oppgave er å koble deg og dine behov og kompetansen med denrett bedrift, både på kort og lang sikt, heltid eller deltid. 

Produksjon, Lager & Logistikk

Ønsker du en jobb innen produksjon og industri?  

I over et tiår har Eterni levert et bredt utvalg av medarbeidere innen produksjon, lager og logistikk, til et bredt spekter av bedrifter. Vi leverer blant annet personell innen produksjon, lager, sjåfører, speditører og befraktere.  

Vi har mange jobber innen matproduksjon, og da spesielt innen fiskerinæringen. Men også innen industri og produksjon, samt befraktning, lager og logistikk. 

Kontakt oss

Kontor, IT og Finans

Er du på utkikk etter en jobb innen White Collar-bransjen?

Vår White Collar-avdeling dekker et bredt spekter av jobber innen kontorsektoren.  

Blant annet kan vi tilby jobb innen bransjer som IT, som inkluderer frontend og backend utviklere, designere, testere, sikkerhetskonsulenter og analytikere.  Tech, som blant annet inneholder et bredt spekter ingeniører, Økonomi og Finans, som dekker alle typer rådgivere, lønnskonsulenter, forretningsutviklere og controllere. 

Kontakt oss

Bygg, Industri & Elektro

Mangler du jobb innen bygg, industri, energi eller tekniske fag?  

Eterni leverer faglærte arbeidere innen bygg og energi, over hele landet.

Vi kan tilby jobb til energisektoren, tømrere, elektrikere, rørleggere, murere, arbeidere innen anlegg og infrastruktur, ISO-fag-arbeidere og ellers det meste innen installasjon og tekniske fag, både til SMB-næringen og on-/offshore. Høres dette ut som noe for deg?

Kontakt oss

Service

Vil du jobbe innen service?

Har du erfaring innen eksempelvis renhold, kantine, vaktmester, resepsjonist, skadesannerer, messe eller lignende service-yrker? Da har vi mange jobber for deg!

Kontakt oss

Vil du vite mer?

Hvis du vil vite mer om våre kompetanseområder, kontakt oss i dag.

Kontakt oss