0 av 0 Resultater vises
0 av 0 Resultater vises

Vi hjelper deg

Våre konsulenter er spesialister innen mange ulike bransjer og fagområder. Vi hjelper din bedrift innen følgende bransjer.

Kontor, IT & Finans

Vår White Collar-avdeling dekker et bredt spekter av jobber innen kontorsektoren. 

Blant annet kan vi tilby kvalifiserte medarbeidere innen bransjer som IT, som inkluderer frontend og backend utviklere, designere, testere, sikkerhetskonsulenter og analytikere.  Tech, som blant annet inneholder et bredt spekter ingeniører, Økonomi og Finans, som dekker alle typer rådgivere, lønnskonsulenter, forretningsutviklere og controllere. 

Vi kan hjelpe din bedrift med et bredt utvalg dyktige kandidater innen markedsføring. Stillinger innen kunderservice,  og alle typer kundeservicemedarbeidere på telefon og e-post. Salg og Administrasjon, som innbefatter alle typer selgere, forsikringsrådgivere og administrasjonsmedarbeidere mm. 

I tillegg kan vi hjelpe din bedrift med å finne kvalifiserte HR-medarbeidere.

Våre medarbeidere i Kontor, IT og Finans, hjelper gledelig din bedrift med både fleksibel arbeidskraft, prosjektstillinger og rekruttering av personell.

Kontakt oss

Produksjon, Lager & Logistikk

I over et tiår har Eterni levert et bredt utvalg av medarbeidere innen Produksjon, Lager og Logistikk, til et bredt spekter av bedrifter.

Vi har en stor database med medarbeidere innen matproduksjon, og da spesielt fiskerinæringen. Men også innen industri og produksjon, samt befraktning, lager og logistikk. 

Vi har spesialisert oss på både utleie av arbeidskraft og rekruttering. Våre sertifiserte rekrutterere kan bistå deg og din bedrift med å dekke dine behov.

Våre kunder har ulike behov og preferanser, og med våre ressurser og systemer, samt brede erfaring, kan vi finne de medarbeiderne din bedrift trenger.

Vi har en database med mange kvalifiserte medarbeidere, innen ulike felt i Produksjon og Industri.

Kontakt oss

Bygg, Industri & Ekektro

Eterni leverer faglærte arbeidere innen Bygg, Industri & Elektro over hele landet.

Vi har et bredt spekter med kompetente kandidater i vår database, og kan tilby din bedrift arbeidskraft til alt energisektoren, tømrere, elektrikere, rørleggere, arbeidere innen anlegg og infrastruktur, ISO-fag-arbeidere og ellers det meste innen installasjon og tekniske fag, både til SMB-næringen og on-/offshore.

Sammen med vårt søsterselskap Safejob, kan vi levere et helhetlig utvalg arbeidere innen hele bygg, anlegg og energi-bransjen.

Vi vet at det tidvis kan mangle arbeidskraft i Norge, og vi er svært stolte av vårt internasjonale samarbeid med rekrutterere, hvor vi sammen sørger for en sømfri overgang for medarbeideren, og for deg som bedrift.

Vi tar oss av alt det praktiske arbeidet rundt forflytningen, med vår lange erfaring og ekspertise på utenlandsk arbeidskraft.

Ønsker du at Eterni skal hjelpe din bedrift med kvalifisert arbeidskraft, kan vi raskt levere det dere har behov for.

Kontakt oss

Service

Trenger du medarbeidere innenfor Service? Vi har store vikarpooler med personell som har erfaring innenfor renhold, kantine, vaktmestere, resepsjonister, skadesannerere, messepersonell m.m.

Vi har engasjerte medarbeidere som vil gjøre din hverdag lettere. Holdinger og serviceinnstilling er en selvfølge hos våre medarbeidere. Både internt og eksternt.

Vi har erfarne konsulenter i hele Norden som jobber med å finne de aller beste kandidatene til deg. På vårt utenladskontor har vi også flere ansatte som jobber med å finne bl.a kokker som kan stille på kort varsel. Innenfor Retail tilbyr vi et enormt nettverk av gode kandidater.

Dersom du ønsker at Eterni skal hjelpe din bedrift med å finne kvalifisert personell, i små eller store kvantum, må du gjerne ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe! 

Kontakt oss

Våre søsterselskap

Vi jobber tett sammen med våre søsterselskaper, som spesialiserer seg på alt fra pedagogisk bemanning til å levere faglærte elektrikere til Energi-bransjen, både onshore og offshore. Ta kontakt med dem, dersom fagområdene våre ikke dekker dine behov. 

Pedagogisk VikarSentral

Kontakt PVS

Safejob Energy

Kontakt Safejob