0 av 0 Resultater vises
0 av 0 Resultater vises

Skal vi hjelpe deg med å finne din neste medarbeider?

Skal vi ta oss av rekrutteringsprosessen for deg? Se hvilke løsninger vi kan tilby deg.

Rekruttering på faste stillinger

Trenger du flere folk? Enten det er en person eller flere kan vi hjelpe deg – og vi sørger for å finne og velge de beste kandidatene for din bedrift.

Vi leter aktivt etter kandidater, utformer stillingsannonser, gjennomgår søknader og avholder intervju og referansesjekk/dokumentkontroll. Vi utvelger etterfølgende aktuelle kandidater.

Kandidaten blir fast ansatt direkte hos din bedrift.

Kontakt oss

Rekruttering for prosjektstillinger

Bør du velge å ansette i en prosjektstilling?

Prosjektstillinger kan passe for bedrifter som har et midlertidig behov for arbeidskraft, en eller flere, for en kortere, definert periode.

Her blir kandidatene direkte ansatte i din bedrift, men vi leter aktivt etter kandidater, utformer stillingsannonser, gjennomgår søknader og avholder intervju og referansesjekk/dokumentkontroll. Vi sørger for at de er omboarding og hele prosessen før det, og følger dem opp på arbeidsplassen.

Kort sagt, vi tar oss av hele jobben!

Kontakt oss

En trygg start – våre enkelttjenester innen HR-løsninger

Vi tilbyr HR-løsninger som enkelttjenester. Vi sørger for kontraktsmal og signering, pre-boarding og at dine ansatte er trygg på jobben fra første dag. Og selvfølgelig sørger vi for løpende oppfølging. Vi ønsker å sikre at både du og kandidaten trives.

Velger du oss som forretningspartner garanterer vi at du får en partner med erfaring. Vi mener det er en god løsninger for din bedrift, da vi sørger for at dine ansatte kommer godt i gang fra dag én og at det ikke er nedetid.

Kontakt oss

Din HR-partner – våre HR-tjenester på abonnement

Å ha oss som din HR-partner på abonnementsbasis betyr rett og slett at vi hver eneste måned hjelper deg med HR-tjenester du ønsker å spare tid på. Dette kan være alt fra offentlig registreringer og bestillinger, ressursplanlegging, prosjektassistanse på leveranser, onboarding/offboarding, skiftplanlegging, outplacement og mye mer.

Vi hjelper deg med alt som gir deg tid til å drive det beste selskapet og administrere de beste medarbeiderne. Og det kan vi, for vi har prøvd det før – og vi er gode på det, så du kan trygt overlate HR-oppgavene dine til oss.

Med oss ​​som HR-partner får du bl.a.:

  • Tilgang på kandidater til enhver tid via vår CV-database
  • Tilgang til bistand i rekrutteringsprosesser – fra aktiv search til annonsering, screening og strukturerte intervju
  • Ressursplanlegging til prosjekter
  • Bistå i on og off boarding
  • Trivselsundersøkelse og rådgiving til et godt arbeidsmiljø
Kontakt oss