0 av 0 Resultater vises
0 av 0 Resultater vises

André Feirer 20 år i bransjen

André Nielsen jobber som Sales Manager innen Bygg, Industri og Elektro i Eterni, Bergen. I dag har han 20-årsjubileum innen rekruttering i byggebransjen.

Vi måtte selvsagt ta en prat med jubilanten.  
 
- Noe av det kjekkeste med jobben min er å få samarbeide med så mange trivelige kunder, at det alltid er noe nytt som skjer og ikke minst det å se byen bli bygget på nært hold - nye bygg og prosjekter over hele Bergen, som ekempelvis Fylkesbygget. Det syntes jeg er veldig stas.
 
Han forteller at han liker at han får treffe så mange mennesker. “Noen av våre medarbeidere har vært ansatt i mange år, og vi får en nær og god relasjon.”  
 
- Ikke minst har jeg utrolig gode kollegaer her i Eterni, som gjør at dagene på jobb blir ekstra hyggelig.
 
André sier også at han aldri kjeder seg, og som en som ikke ønsker en monoton jobb, passer dette ham utmerket.  
 
Jubilanten har en hendelse han husker ekstra godt. En stor kunde hadde behov for forskalingssnekkere, og det var mangel på den type arbeidskraft i Norge. André og teamet hans hadde brukt mye tid og ressurser på en rekrutteringsprosess i Polen.  
 
- Jeg husker første gang vi leverte den første forskalingssnekkeren. Det ballet på seg, og vi leverte etterhvert mange forskalere til kunden i tiden som kom. 27 av disse ble etter en stund fast ansatt hos kunden. Det er et ganske stort kvantum, og tyder på at vi gjorde en god rekrutteringsprosess. Det å kunne bidra til en god rekrutteringsprosess for medarbeidere og kunder, samt bistå i mangelen på arbeidskraft i Norge er en stor motivasjonsfaktor for meg.
 
- Det er ikke til å legge skjul på at markedet innen byggebransjen har vært vanskelig det siste året. “Det er en veldig uforutsigbar bransje, hvor behovene er veldig varierende. Det har vært en lang og krevende periode innenfor denne bransjen, men rett før duppen, så vi et enormt behov. Vi vet at behovet kommer tilbake igjen på et tidspunkt. Vi ser allerede en tendens til det i markedet. Det føles fantastisk.
 
Med 20 års erfaring innen bemanning i byggebransjen, klarer Andrè å holde fokus og motivasjonen oppe, på tross av utfordringer.  
 
20 år kan virke lenge. Men André mener at forandringene i bransjen, samarbeidet på tvers av mennesker og kulturer, å hele tiden lære nye ting, utfordringer og gode tider - gjør at tiden går fort og er også grunnen til at han trives så godt.  
 
- Hvem vet, kanskje får vi et større behov enn vi kan dekke per nå, og må rekruttere fra helt nye land. Uansett hva som skjer, er jeg spent – jeg gleder meg til de neste 20 årene.