0 av 0 Resultater vises
0 av 0 Resultater vises

Vil du bli bedre kjent med vår gode kollega, Julie Vennesland?

Julie er Branch Manager i Eterni, Kristiansand. Hun har vært i Eterni siden 2021, men har vært i Edda Group siden 2017, hvor hun startet i vårt søsterselskap, PVS. 

Julies arbeidshverdag er nyansert. Hun gjør alt fra å følge opp kunder, økonomi og salg, og skaper relasjoner til mennesker. Men ifølge Julie er det viktigste å finne den rette personen til den rette jobben!

Når Julie blir spurt hva hun liker best med jobben sin, svarer hun at det er fleksibiliteten den gir henne. Hun varierer mellom å være på kontoret, hos en produksjonsbedrift, i møter, er sjåfør og mye mer. Hun sier at man aldri kjeder seg i Eterni.

Julie husker godt sin første arbeidsdag i Eterni. Hun var i mamma-permisjon og skulle tilbake til sin daværende jobb over helgen. Fredag ringte sjefen i Eterni, og spurte om hun ville være med å starte en avdeling for Eterni i Kristiansand. Det var skummelt, men veldig spennende. – Jeg startet helt fra scratch, med en PC og en mobil, forteller Julie.

I Eterni er det lange distanser mellom kontorene og dermed kollegaene. Men Julie forteller at det likevel er så kollegialt. Hun syntes det føles som å ringe en venn, om man ringer til kontorer i vårt langstrakte land. Julie sier at kundene er mange og forskjellige, men at alle har felles mål og alltid hjelper hverandre. 

Dersom Julie skulle anbefalt Eterni som arbeidsplass, hadde hun sagt at det er fleksibiliteten, de gode kollegane og muligheten hun får til å skape sin egen arbeidsplass. Og ikke minst, det å gi folk en sjanse. Hun tar med seg gode opplevelser fra hennes tid i Eterni, og påpeker at omfanget av det de gjør på daglig basis er noe av det viktigste. Man får muligheten til å bli god på så mye!

- Jeg føler jeg har en jobb som tilsvarer arbeidserfaring fra 10 jobber, uttrykker Julie smilende. 

Når Julie ikke jobber, er hun ofte å finne i skog og mark, eller sammen med venner og familie. 

Julies kollegaer er fulle av lov-ord. Julies leder forteller at Julie aldri ser utfordringer, bare løsninger. 

Julies nærmeste kollega, Christoffer, sier at Julie alltid er i godt humør, morsom og behjelpelig dersom man trenger noe. Han mener hun har kontroll på det meste, og er svært god på å jobbe med kunder. Julie er en gledesspreder, og jeg kan ikke huske at hun har hatt en dårlig dag, sier Christoffer.